Professorat

El projecte eMEDia, al congrés internacional Shaping the Future of News Media

Els professors Lydia Sánchez, Jorge Franganillo, M. Àngels García, Mario Pérez-Montoro i Sergio Villanueva, i l’ajudant de recerca Seda Atabay, membres del projecte de cooperació universitària eMEDia, participaran al congrés internacional Shaping the Future of News Media: International Conference on Integrated Journalism Education (Barcelona, UPF, 17-19 de juny de 2015).

Aquest congrés té com a objectiu cobrir les noves perspectives dels ecosistemes dels mitjans de comunicació i promoure la interacció i el debat entre acadèmics, professionals i educadors interessats a fomentar la qualitat i la innovació en el camp del periodisme, així com ampliar les xarxes de recerca entre els acadèmics que treballen en el camp del periodisme digital, l’educació en mitjans i la pràctica periodística.

En aquesta trobada professional, Sergio Villanueva impartirà la conferència «Towards a citizen storytelling: when transmedia activists and journalists work together», i Seda Atabay presentarà el projecte eMEDia en una comunicació titulada «An international collaboration on the development of a joint master’s degree in cross-media journalism: the eMEDia project». Mario Pérez-Montoro hi modera la taula rodona «Active Audiencies».