Campus

L’alumnat de Comunicació Audiovisual és el tercer de tota la UB que més marxa fora durant el grau

El grau en Comunicació Audiovisual de la FIMA porta dos cursos, 2021-22 i 2022-23, sent el tercer grau de tota la UB amb més estudiants que s’acull a plans de mobilitat internacional. Segons dades oficials de la UB que es poden consultar aquí, al voltant del 10 % de l’alumnat de Comunicació Audiovisual complementa la seva educació a la UB amb estades fora d’Espanya. Els programes més sol·licitats són l’Erasmus+ (per a estades en altres països europeus) i el Global UB (per a estades fora de la UE). Aquestes dades situen el grau en bona posició per continuar apropant-se a l’objectiu a llarg termini de la UE que indica que el 50 % dels estudiants haurien de participar en algun tipus de programa de mobilitat.

En el següent enllaç es poden consultar les dades:
https://www.ub.edu/portal/web/politiques-qualitat/mobilitat