Maite Comalat EDICIC 2024
Professorat

Maite Comalat participa a EDICIC 2024

La professora de la FIMA Maite Comalat ha participat a la XIV edició de l’Encuentro EDICIC 2024 que s’ha celebrat a Lisboa de l’1 al 3 de juliol de 2024, amb la comunicació «Editatón en el grado en Gestión de Información y Documentación Digital de la Universidad de Barcelona (UB): análisis de la implicación de los alumnos en un proyecto colaborativo» redactada amb la professora Aurora Vall. A la presentació es van analitzar algunes de les dades obtingudes sobre les expectatives i les motivacions de l’alumnat, abans, durant i després del procés d’edició a la Viquipèdia a partir de la Viquimarató d’Informació i Comunicació que es realitza des del 2017 a la FIMA i que es vincula, des del 2022, al projecte del Plan Nacional I+D+I W&W Women and Wikipedia.