Professorat

Els documents de Rovira i Virgili tornen de Salamanca

Teresa Rovira

Teresa Rovira, bibliotecària i professora de l’antiga Escola de Bibliotecàries, ha vist culminar una lluita d’anys pel retorn dels documents del seu pare, l’historiador, periodista, polític i president del Parlament de Catalunya a l'exili, Antoni Rovira i Virgili.

Els documents de Rovira i Virgili, un dels fons dels anomenats «papers de Salamanca» del Centro Documental de la Memoria Histórica, van ser lliurats a Teresa Rovira en l'acte que es va celebrar el dimecres, dia 22, a l'Arxiu Nacional de Catalunya. Junt amb la Teresa, a qui felicitem ben cordialment, altres persones i entitats van rebre també els seus documents. Podeu trobar més informació sobre aquest esdeniment a les edicions d’avui, dijous 23, d'El periódico o d'El punt Avui

[swf file="http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/120221_Teresa_Rovira.mp3"] També podeu escoltar l'entrevista que li varen fer a El món a RAC1 el 21 de febrer.