Campus

Sisena edició del màster de Biblioteca Escolar i Promoció de la Lectura (curs 2013-14)

El màster de Biblioteca Escolar i Promoció de la Lectura que la Facultat va posar en marxa en col·laboració amb la UAB el curs 2008-09 anuncia ja la seva sisena edició de cara al curs 2013-14. El període de preinscripció comença el 20 de febrer i acaba el  28 d’abril.

El màster s’adreça a totes aquelles persones interessades en l’àmbit de les biblioteques escolars i a totes aquelles que es dediquen a la promoció de la lectura. Ofereix formació sobre l’organització i el funcionament de la biblioteca a l’escola, el coneixement dels llibres infantils i juvenils, les formes d’accés a la informació, i el desenvolupament de projectes de lectura que incideixin en els hàbits de lectura de la població. Per a més informació, feu un clic aquí.