Professorat

Mariona Grané coordina un llibre sobre la universitat a la xarxa

La professora Mariona Grané ha coordinat junt amb Juliana Bergmann, professora del Centro de Ciências da Educação de la Universidade Federal de Santa Catarina (Brasil), el llibre La universidad en la nube – A universidade na nuvem, una obra que ha nascut de la col·laboració del Laboratori de Mitjans Interactius de la UB amb el Laboratório de Novas Tecnologias da Universidade Federal de Santa Catarina. Hi participen setze autors de països diferents amb articles sobre la universitat a la xarxa que giren al voltant de tres eixos: aprenentatge crític, aprenentatge invisible i autoregulació de l’aprenentatge.

La universidad en la nube forma part de la col·lecció Transmedia XXI que publica el Laboratori de Mitjans Interactius sota una llicència de Creative Commons, i la podeu consultar a: http://www.lmi.ub.edu/transmedia21/vol6.