Professorat

Lliurament del III Premio Álvaro Pérez-Ugena a la Comunicación de la Ciencia al projecte MIAR

En el transcurs del II Congreso Nacional sobre Metodología de la Investigación en Comunicación que es va celebrar el passat 3 de maig a Segovia, es van lliurar els premis Alvaro Pérez-Ugena a entitats o projectes que han excel·lit en el seu recolzament a la divulgació de la ciència, i que aquest any han estat MIAR i Dialnet. MIAR és un projecte desenvolupat pels professors Marta Somoza-Fernández, Josep-Manuel Rodríguez-Gairín i Cristóbal Urbano que mesura la visibilitat de les revistes en funció de la seva presència a bases de dades bibliogràfiques i repertoris i que és un dels elements emprats per l'AGAUR per desenvolupar la classificació Carhus Plus+.

El premi a MIAR, una estatueta de bronze en forma de drago, va ser lliurat per José Manuel de Pablos, president de la Societat Latina de Comunicación Social i va ser recollit pel professor Josep-Manuel Rodríguez-Gairín.