Activitats

Reunió de la Comissió de Lectura Pública de Barcelona

El passat dimarts 22 d’octubre, va tenir lloc una reunió de la Comissió de Lectura Pública de Barcelona, on la gerent del Consorci de Biblioteques, Assumpta Bailac, va presentar el balanç dels darrers sis mesos. Bailac va informar també de la inactivitat en les obres de la Biblioteca Central de Barcelona i de la propera inauguració de la biblioteca El Clot-Josep Benet. En la mateixa sessió, Marta Cano i Ester Omella, de la Gerència de Biblioteques, van presentar l'estudi FESABID sobre el valor econòmic i social de les biblioteques. En el torn obert de paraules, la Facultat —representada per Teresa Mañà— va fer la petició que una nova biblioteca pugui portar el nom d’Aurora Díaz Plaja, en homenatge a la seva trajectòria professional, petició que fou molt ben rebuda.