Activitats

Èxit d’assistència a la conferència de Ferran Adrià

 

El passat dilluns, 16 de desembre, va tenir lloc a la Facultat la conferència de Ferran Adrià «La Bullipèdia, el procés de construcció d'un recurs d'informació», i el lliurament del Primer Premi de Recerca de Batxillerat en l’àmbit de la informació i la documentació, organitzat per la Facultat conjuntament amb el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya.

Joan Serra i Ortega, alumne de l’IES Pere Fontdevila de Gironella guardonat pel treball «Museu virtual de la Patum. Aplicació per a iPhone», en va fer una brillant presentació, i a continuació Ferran Adrià va explicar el seu projecte davant d'una nodrida assistència. La nostra Facultat col·labora amb el projecte Bullipèdia, aplicant el coneixement dels professionals de la informació a l’organització dels fons bibliogràfics. Podeu consultar l'enregistrament de la conferència a: http://www.ub.edu/ubtv/ubtv_veurereg.cgi?G_CODI=03654