Professorat

Dues comunicacions del grup Adaptabit a un congrés a San Diego sobre tecnologia i discapacitat

Per segon any consecutiu, el professor Miquel Centelles participa a l’Annual International Technology and Persons with Disabilities Conference que té lloc a San Diego (Califòrnia) del 17 al 22 de març.

El professor Centelles hi presentarà dues comunicacions del grup de treball Adaptabit, que es dedica a temes relacionats amb l'accessibilitat digital en l'àmbit de la docència, la recerca i la innovació docent. Els títols de les dues comunicacions són: «Potential Accessibility of Web-based Mathematical Information Resources» —de Miquel Centelles, Mireia Ribera i Inmaculada Rodríguez— i «The Accessibility of Figures in Mathematic Academic Journals» —de Bruno Spendiani, Mireia Ribera i Miquel Centelles.