Professorat

Mariona Grané, al FIET 2014

 

La professora de CAV, Mariona Grané, participa en el I Fòrum Internacional d'Educació i Tecnologia que se celebrarà el pròxim mes de juny a la Universitat Rovira i Virgili. FIET 2014 s’emmarca en els actes de commemoració del Tricentenari —i més concretament en les activitats programades en el marc de la línia estratègica Pensament, un dels set eixos que articulen els esdeveniments programats al llarg de l'any 2014— i pretén ser un espai de trobada on figures de rellevància internacional relacionades amb el món de l'educació i la tecnologia reflexionin i facin propostes de manera conjunta sobre el seu paper transformador en un context digital.

La professora Mariona Grané participa en l'eix temàtic del congrés dedicat a l'estudi i l'anàlisi del procés educatiu, conjuntament amb el grup d'investigadors catalans i estrangers que s'agrupen al voltant de la línia de treball dedicada als escenaris d'aprenentatge.