Professorat

Cristóbal Urbano viatja a Bolívia amb una delegació de l’INASP

Del 26 de juliol al 3 d'agost, el professor Cristóbal Urbano serà a La Paz (Bolívia) amb una delegació de l'INASP (International Network for the Availability of Scientific Publications), una ONG de cooperació per al desenvolupament que persegueix la millora de l'accés, la producció i l'ús de la informació científica, de manera que cada país pugui comptar amb recursos en aquest àmbit que li permetin afrontar els seus reptes de desenvolupament. L'INASP va sorgir el 1992 per iniciativa de l'ICSU (International Council of Scientific Unions, actualment International Council for Science). Podeu llegir una ressenya sobre aquesta organització al Blok de BiD.

Durant la seva estada a Bolívia, el professor Urbano s'entrevistarà amb representants del viceministeri de Ciència i Tecnologia i de diverses universitats bolivianes.