Professorat

Sergio Villanueva participa en dos congressos

Sergio Villanueva, becari APIF i estudiant de doctorat de la Facultat, assisteix durant el mes de setembre a dos congressos. En primer lloc, ha presentat la comunicació «Don't tell, don't exist: discursive restoration of patriarchal heteronormative masculinity after male sexual tortures» —elaborada conjuntament amb amb Zurinye Rodríguez Lara, estudiant de doctorat de la Universitat del País Basc— al Symposium of men and masculinities identities, cultures, and societies que organitza l’Iniciative for Critical Studies of Masculinities i ha tingut lloc a Esmirna (Turquia) de l’11 al 13 de setembre.

Del 17 al 20 de setembre, assisteix al congrés Voice and matter: glocal conference on communication for development, organitzat per les universitats de Roskilde (Dinamarca) i de Malmö (Suècia). Hi presenta la comunicació «Redefining participation in documentary making: from interpellation to citizen empowerment».