Campus

L’estudiant de CAV, Víctor Granados, guanyador del concurs «Carpeta UB 2015-2016»

Autor: Víctor Granados, estudiant de CAVQuan el passat mes de novembre anunciàvem el concurs per dissenyar la carpeta de la UB, ens preguntàvem si el curs vinent podríem veure els estudiants de la UB lluint sota el braç una carpeta dissenyada per un estudiant de la Facultat de BiD. Els nostres desitjos s’han fet realitat! La proposta «Vola amb la UB», de l’estudiant del grau de Comunicació Audiovisual, Víctor Granados Luque, ha estat la guanyadora amb 3.007 vots, gairebé el 40 % dels vots rebuts.

L’acte de lliurament del premi va tenir lloc el passat 13 de març a l’aula Ramón y Cajal de l’Edifici Històric de la UB, i hi van intervenir la vicerectora d’Estudiants i Política Lingüística, Gemma Fonrodona; el vicerector de Comunicació, Pere J. Quetglas, i la representant del RACC, Virna Camizzaro. En aquesta novena edició del concurs, s’hi havien presentat 77 dissenys diferents, dels quals el jurat en va seleccionar nou, que es van sotmetre a la votació de tota la comunitat universitària.