Campus

Sant Jordi solidari a la UB: «el teu llibre pot canviar vides»

Per tal de col·laborar amb el finançament dels cursos d’alfabetització i de llengua que imparteix la Fundació Servei Solidari, aquest any s'organitza la tercera edició de recollida de llibres amb el lema «El teu llibre pot canviar vides», en el marc de la iniciativa Recicla Cultura.

Fins al 17 d'abril, es poden portar les donacions al punts d'informació de la Facultat i d'altres centres de la UB, i els dies 22, 23 i 24 d’abril es podran adquirir aquests llibres en diversos punts de venda: Campus de Mundet, Bellvitge, Facultats de Biologia i Geologia, Edifici Històric, i Facultats de Filosofia i Geografia i Història.

Aquesta campanya està organitzada pel Comissionat per al Desenvolupament Social i Envelliment, a través de Voluntariat UB i en col·laboració amb el CRAI i els Serveis Lingüístics. Per participar-hi com a voluntari per muntar i atendre les paradetes, cal enviar un correu electrònic a voluntariat@ub.edu.