Professorat

Homenatge a Teresa Rovira (27 de maig)

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya està organitzant diverses activitats que es duran a terme a Tarragona en memòria de la bibliotecària Teresa Rovira, traspassada el passat 23 de setembre de 2014.

El 27 de maig a les 19.30 h, es farà una taula rodona als Serveis Territorials de Cultura (c. Major, 14), amb la participació de Josep-Lluís Carod-Rovira, Montserrat Duch i la professora Assumpció Estivill. Moderarà la taula el conseller de Cultura, Ferran Mascarell. A més, la mateixa Assumpció Estivill és autora d’un article sobre l’activitat de Teresa Rovira com a bibliotecària que apareixerà el mes de juny a la revista Fet a Tarragona, on anteriorment Josep-Lluís Carod-Rovira hi va escriure l’article «Teresa Rovira i Tarragona». Per a l’edició virtual del mes de maig, hi ha prevista la publicació d’un article de Núria Leon i Meritxell Talavera, centrat en les memòries inèdites de Teresa Rovira.

Podeu consultar aquí el programa sencer d’activitats d’homenatge a Teresa Rovira.