Professorat

La pel·lícula «La novia», de Paula Ortiz, al Festival de San Sebastián 2015

La pel·lícula La novia, que dirigeix la professora de CAV Paula Ortiz, ha estat seleccionada per a ser exhibida a la secció Zabaltegi de la propera edició del Festival de San Sebastián. Zabalategi és una secció no competitiva, que recull diverses propostes cinematogràfiques de l’any.

La novia és una adaptació de Bodas de sangre, de Federico García Lorca, que es va rodar l’estiu passat als Monegros i a la Capadòcia. Està protagonitzada per Inma Cuesta, Álex García i Asier Etxeandía, i és la primera producció de Get in the Picture Productions, una productora creada per la pròpia Paula Ortiz, junt amb Rosana Tomás i Álex Lafuente.

Paula Ortiz ha dirigit fins ara El rostro de Ido (2003), Fotos de familia (2005) i De tu ventana a la mía (2011), el seu primer llargmetratge, que va ser nominat en diverses categories dels premis Goya i va rebre nombrosos guardons del públic i de la crítica en festivals internacionals.