Professió

Premi 3000 Jr. al millor treball final de màster en l’àmbit de la biblioteconomia i la documentació

Amb motiu de la celebració de l’any de les biblioteques i del centenari de la creació de l’Escola de Bibliotecàries, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya (COBDC) i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya han convocat el premi 3000 Jr. (30 anys COBDC x 100 anys Biblioteques Populars Mancomunitat), per tal de reconèixer el millor treball de màster en l’àmbit de la biblioteconomia i la documentació. Els aspirants han d’haver estat matriculats durant els cursos 2012-13, 2013-14 o 2014-15 en un màster o postgrau relacionat amb algun dels temes següents: biblioteconomia, documentació, programari lliure, gestió d’informació en empreses i organitzacions, societat de la informació i gestió de comunitats en línia. El premi consisteix en:

  • col·legiació gratuïta durant 1 any al COBDC
  • un lot de llibres o subscripcions a publicacions periòdiques professionals per un import de 200 €
  • publicació del projecte al web del COBDC

Per a més informació, podeu consultar al DOGC el text complet de la convocatòria. El termini per presentar les sol·licituds acaba el 30 de setembre de 2015.