Professorat

El documental de Javier Sanz «Lejos de la orilla» es passeja pels festivals

El llargmetratge documental Lejos de la orilla de Javier Sanz, professor de Teoria de la imatge del grau de CAV, ha estat seleccionat per al 9ᶱ Festival International du Cinéma des Peuples Ânûû-rû Âboro que se celebra del 16 al 24 d’octubre de 2015 a Nova Caledònia.

El llargmetratge de Sanz ja ha fet un llarg periple per un reguitzell de festivals, com ara l’Irepresent International Documentary Film Festival (Nigèria), l’Athens International Film + Video Festival (USA), l’Africa World Documentary Film Festival (USA), el Tlanchana Fest (Mèxic), el Festival Internacional de Cine Social y de los Derechos Humanos cINE OTRO (Xile), el Festival Mundial de Cine Extremo de San Sebastián de Veracruz (Mèxic), el Duhok International Film Fest (Iraq), o Otoño Antropológico (Espanya). Properament, serà present a quatre festivals més, tres d’espanyols i un de xinès: el Festival de Cine Educativo i Espiritual, MEDIMED 2015, MiradasDoc2015 i The International Gold Panda Award.

Podeu veure aquí el tràiler de la pel·lícula.