Professió

Conferència d’Assumpció Estivill a Figueres: «La història de les bibliotecàries» (21 d’octubre)

El proper dimecres, 21 d’octubre, a les 19.30 h, la professora Assumpció Estivill pronunciarà la conferència «La història de les bibliotecàries», a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres. La conferència s’emmarca en un seguit d’activitats que la Biblioteca Fages de Climent ha organitzat amb motiu de l’Any de les Biblioteques: l’exposició Biblioteques i bibliotecàries a Figueres: un recorregut de de 1915, que es podrà visitar del 21 d’octubre al 31 de desembre, i l’esmentada conferència, on Assumpció Estivill parlarà de la professió bibliotecària i de la història de les biblioteques des de l’any 1915. Tot seguit, Sebastià Roig, autor de capçalera de la biblioteca, glossarà la figura d’Adela Riera (Figueres, 1900-1959), directora de la Biblioteca Popular de Figueres (1927-1952).