Professorat

La pel·lícula «La novia», de Paula Ortiz, obté quatre medalles CEC

La pel·lícula La novia, que ha dirigit la professora del grau de CAV Paula Ortiz, segueix guanyant premis. Aquesta vegada, ha estat guardonada pel Círculo de Escritores Cinematográficos (CEC) amb un premi que s’atorga des de l’any 1945: les medalles CEC. La novia, que havia estat nominada en vuit categories, ha obtingut quatre medalles: guió adaptat (Paula Ortiz i Javier García Arredondo), actriu secundària (Luisa Gavasa), música (Shigeru Umebayashi) i fotografia (Miguel Amoedo). La gala de lliurament dels premis va tenir lloc el passat 1 de febrer al cinema Palafox de Madrid i va ser presentada pels actors Elena Furiase i Canco Rodríguez.

 

La pel·lícula La novia, que ha dirigit la professora de CAV Paula Ortiz, – See more at: http://bd.ub.edu/noticies/node?page=2#sthash.AXYEOMwq.dpuf
La pel·lícula La novia, que ha dirigit la professora de CAV Paula Ortiz, – See more at: http://bd.ub.edu/noticies/node?page=2#sthash.AXYEOMwq.dpuf