Campus

Convocatòria de dues beques per col·laborar com a informadors sobre els graus de CAV i IiD al Saló de l’Ensenyament

El Servei d’Atenció a l’Estudiant ha convocat 54 beques adreçades a estudiants que vulguin col·laborar en tasques d’informació sobre l’oferta formativa de la UB al Saló de l’Ensenyament 2016 en torn de matí o de tarda. N’hi ha dues que estan adreçades a estudiants de la nostra Facultat i els requisits que cal complir són:

  • Ésser estudiant d’algun dels ensenyaments de grau de la Facultat de BiD
  • Acreditar el nivell C1 de domini del català
  • Haver superat un mínim de 120 crèdits

I es valoraran com a mèrits:

  • Tenir coneixements sobre els graus que s’hi imparteixen
  • Tenir experiència en atenció al públic
  • Haver participat en activitats adreçades a estudiants
  • Tenir capacitat de comunicació

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 15 de febrer. Trobareu més detalls de la convocatòria a: https://seu.ub.edu/ajutsPublic/showPublicacion/12525. Enguany, el Saló de l’Ensenyament tindrà lloc del 9 al 13 de març de 2016.