De re linguae

Es busquen poetes: Envers, III lectura de poetes de la UB

El proper dimecres, 27 d’abril, a les 19 h, tindrà lloc al Pati de Lletres de la Facultat de Filologia el tradicional recital de poesia en català escrita per professors, estudiants o personal d’administració i serveis de la Universitat de Barcelona. Per prendre-hi part, només cal enviar un correu electrònic amb l’assumpte «Lectura de poetes de la UB» a xdfilologia@ub.edu i adjuntar un tast de cinc poemes en pdf i, si pot ser, un breu currículum poètic on s’hi expliqui la trajectòria poètica (publicacions, obres inèdites, participació en recitals, etc.). El termini per enviar les propostes poètiques acaba el 3 d’abril. Podeu consultar més detalls de la convocatòria Envers a: http://www.ub.edu/xdl/premis/convocatoria-envers-primavera-2016.