Professorat

Membres d’Adaptabit al CIUD 2016

La Fundación ONCE organitza el III Congreso Internacional Universidad y Discapacidad (CIUD), que se celebra a Madrid els dies 10 i 11 de novembre i té l’objectiu de donar a conèixer les darreres investigacions, experiències i bones pràctiques que universitats de tot el món estan duent a terme en matèria d’inclusió. Diversos investigadors d’Adaptabit —el grup d’innovació vinculat a la Facultat que es dedica a l’accessibilitat digital en docència i recerca— hi presenten dues comunicacions que s’inscriuen en l’àmbit de les innovacions tecnològiques per a l’educació i l’aprenentatge: «Metadatos en documentos EPUB de creación propia» (Mireia Ribera i Miquel Centelles) i «La traducción del lector de pantallas gratuito NVDA al catalán y su difusión en el ámbito catalán» (Rubén Alcaraz, Mireia Ribera, Santi Moese i Marina Salse).