Professorat

Paula Ortiz, una de les quinze directores de cinema a qui seguir la pista, segons «Fotogramas»

La professora del grau de Comunicació Audiovisual Paula Ortiz apareix a la llista que ha elaborat la revista Fotogramas de les quinze directores de cinema actuals a qui convé seguir la pista per l’interès que tenen els seus treballs. A la llista, trobem els noms de directores ja consolidades com Sofia Coppola, Jodie Foster o Isabel Coixet, però també els de moltes altres que acaben d’irrompre amb força en el panorama cinematogràfic. Paula Ortiz és autora de De tu ventana a la mía —que va rebre tres premis Goya el 2012 i va ser guardonada amb el premi Pilar Miró al millor nou director a la Semana Internacional de Cine de Valladolid de 2011— i La novia, basada en Bodas de sangre de Federico García Lorca, que ha estat nominada a dotze premis Goya i ha rebut sis premis Feroz, entre molts altres reconeixements.