Professorat

Aurora Vall, presidenta de l’Associació Lectura Fàcil

En el seu primer acte públic com a presidenta de l’Associació Lectura Fàcil (ALF), la professora Aurora Vall va participar, el passat, dilluns 20 de novembre, en la presentació del llibre Habilitats socials a la feina que va tenir lloc al Palau Macaya de Barcelona.

El llibre ha estat elaborat a partir de la col·laboració entre l’Associació Lectura Fàcil i la Fundación GrupoSIFU, i publicat per l’editorial La Mar de Fàcil. Forma part de la col·lecció Tu Pots, escrita en lectura fàcil, que presenta situacions de la vida quotidiana i ofereix informació i consells per desenvolupar-se amb autonomia i seguretat.

A principis d’aquest any, l’ALF va renovar la Junta directiva. Carme Mayol, antiga professora de la Facultat i cofundadora de l’Associació, va deixar la codirecció després de 13 anys d’ocupar aquest càrrec. Eugènia Salvador i Elisabet Serra són les actuals codirectores. Pel que fa a la presidència, Aurora Vall ha succeït al poeta i traductor Francesc Parcerisas.