Professorat

M. Ángeles García ha col·laborat en la redacció d’un manual de comunicació per a l’Ajuntament de Madrid

La professora M. Ángeles García ha col·laborat —amb la resta dels membres del grup de recerca Estudios del Discurso Académico y Profesional (EDAP) que coordina Estrella Montolío— en la redacció de Comunicación clara. Guía práctica, un manual adreçat als treballadors de l’Ajuntament de Madrid que va ser presentat als mitjans de comunicació el passat 11 de gener.

Comunicación clara és una eina de consulta, amb claus, exemples i recomanacions, que ha estat elaborat amb l’objectiu de consolidar una cultura comunicativa basada en el ciutadà com a centre d’interès. El manual vol donar pautes per aconseguir una comunicació —presencial, escrita, telefònica o telemàtica— més directa, senzilla, transparent i comprensible, bo i fugint del llenguatge ampul·lós que caracteritza sovint la comunicació entre l’Administració i la ciutadania.

En l’elaboració d’aquesta eina, el grup de recerca EDAP ha treballat amb l’equip de la consultoria Prodigioso Volcán i amb Fundéu BBVA.