Professorat

Cristóbal Urbano participa en un programa de formació en edició de revistes a Mèxic

Cristóbal Urbano és membre del comitè acadèmic del Diplomado UNAM en Edición de Revistas Académicas 2021, programa en línia de 120 hores de durada, organitzat per la Dirección General de Publicaciones y Fomento Editorial de la Universidad Nacional Autónoma de México. S’adreça a editors, bibliotecaris, correctors, comunicadors, professionals de la informació, així com a personal acadèmic i investigador, amb participació o interès en els processos d’edició, distribució i difusió de revistes acadèmiques. Es tracta d’una proposta formativa en línia i en mode sincrònic dos dies a la setmana, entre el 18 de juny i el 3 de desembre de 2021. En tant que membre de l’esmentat comitè acadèmic, el professor Urbano participa als treballs per explorar la signatura d’un conveni que faci possible oferir el Diplomado conjuntament entre la UB i la UNAM el 2022.