Professorat

Júlia Baena parla de biblioteques escolars i literatura juvenil a la ràdio

La professora de la FIMA Júlia Baena ha intervingut en una edició del programa Ciutat Maragda de Catalunya Ràdio dedicat a la literatura a l’institut. El programa ha abordat la situació de la literatura a l’ensenyament secundari qüestionant les lectures prescriptives i parlant de poesia, d’humanitats, de cultura clàssica i de la necessitat de les biblioteques escolars. Hi han participat Gerard Segura, professor i cap d’estudis de l’IES Teresa Pàmies; Jaume Ripoll Miralda, professor de l’IES Verdaguer; Júlia Baena, bibliotecària i professora de la FIMA; i Adolf Beltran, que ha repassat alguns dels consells en matèria de didàctica de la literatura de Gianni Rodari i Emili Teixidor.

El programa es pot escoltar a: https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/ciutat-maragda/la-literatura-a-linstitut/audio/1115596/