Professorat

Marina Salse participa en el vídeo promocional del nou Museu Virtual de la UB

El passat 15 de novembre de 2021 el Vicerectorat de Patrimoni i Activitats Culturals va presentar el vídeo promocional del nou Museu Virtual de la UB. La nova plataforma virtual, creada a mida a Omeka S, substitueix l’antiga, elaborada a Museum Plus, i busca incorporar les riques i variades col·leccions de la UB a un nou paradigma en què la utilització d’estàndards (com Dublin Core o Darwin Core) permeten la interoperabilitat i la gestió del registre en un entorn de dades enllaçades.

La professora i vicedegana de la FIMA Marina Salse ha col·laborat en el projecte com a assessora de metadades, i en el vídeo promocional mostra les característiques bàsiques del nou sistema, conjuntament amb el Dr. Agustí Alcoberro, vicerector, i Pili Mateo, tècnica de Patrimoni de la UB. Al vídeo apareix també una alumna de la FIMA, Antònia Dols, del grau en Informació i Documentació.

Podeu accedir ja al nou Museu Virtual de la UB, en una versió encara molt senzilla.