Campus

Nova edició del programa Consolida’t, per a autònoms i microempreses

S’ha posat en marxa una nova edició del programa Consolida’t de la UB, per a autònoms i microempreses que vulguin reforçar els seus negocis amb tutories personalitzades i formació específica.⁠ ⁠ Al llarg de set mesos, professionals de l’àmbit empresarial analitzen la situació particular, fortaleses i les àrees de millora de cadascun dels negocis dels participants. Així, els guiaran amb un pla d’acció per donar un nou impuls a la seva activitat professional. Paral·lelament, tindran sessions de formació, en les quals es tractaran temes com: ⁠

  • Gestió eficaç del temps⁠
  • Captació de clients⁠
  • Màrqueting digital⁠
  • Comunicació⁠
  • Pressupostos⁠
  • Assessorament jurídic⁠
  • Realització personal (entre altres coses)⁠ ⁠

Aquest programa està totalment subvencionat per la Generalitat de Catalunya i no té cap cost per a la persona participant (valorat en 1.600 €).⁠ Segons els resultats de l’avaluació d’impacte del programa Consolida’t, s’ha demostrat que en les diverses edicions, la participació en aquest programa millora la continuïtat dels negocis dels treballadors autònoms.⁠ ⁠

Inscripció (places limitades): https://bit.ly/c_22_w (fins al 16/01/2022)⁠. Inici del programa: 01/2022⁠.