Professió

Presentació del número 72 de la revista «Item»

El passat 22 de juny de 2022 va tenir lloc la presentació del darrer número de la revista Item, que en aquesta edició està dedicada als perfils professionals.

A l’acte hi van intervenir Aurora Vall, cap d’estudis del grau en Gestió d’Informació i Documentació Digital, Francesc Xavier González, president del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya, i Raquel López, exalumna de la FIMA i consultora a Ex Libris, empresa que forma part de Clarivate, moderats per Ciro Llueca.

En aquest monogràfic, coordinat per Sílvia Argudo, Francesc García Grimau i Sara Guastevi, hi han participat diversos professors de la FIMA.

Maite Comalat, Aurora Vall i Marina Salse, professores del grau en GIDD, han preparat l’article «El grau de GIDD de la UB: adaptant la formació als nous temps»; Laia Foix, professora del màster en Biblioteques i Col·leccions Patrimonials, presenta una reflexió sobre la professió amb «Especialització i pluridisciplinarietat per a una bona gestió dels fons fotogràfics» i, finalment, Aïda Bravo, també professora de GIDD, parla de l’emprenedoria a «Emprendre (o com aprofitar les oportunitats)».