Campus

Exposició «S.R. Ranganathan 1892-1972. La felicitat del prestatge buit» a la FIMA

El professor de la FIMA Jesús Gascón ha creat i coordinat l’exposició «S.R. Ranganathan 1892-1972. La felicitat del prestatge buit» amb el suport del CRAI BIMA en el disseny gràfic i el muntatge. 

Traspassat ara fa cinquanta anys, S. R. Ranganathan és un dels grans noms de la biblioteconomia del segle xx i una de les personalitats més influents en el desenvolupament de la disciplina. La seva teoria de la classificació i la recuperació de la informació està en la base, per exemple, de la construcció de sistemes hipertextuals, d’esquemes terminològics, eines de representació com tesaurus i ontologies, el mapatge de dominis de coneixement o la navegació facetada.

L’exposició es mostra en format presencial al primer pis de la Facultat fins al 23 de desembre de 2022. També podeu consultar l’exposició virtual i més informació al respecte a l’entrada del Blog del CRAI BIMA.