Professorat

Vídeo «A bord del Beagle» de Javier Guallar sobre Elon Musk i Twitter

El professor de la FIMA Javier Guallar parla sobre la compra de Twitter per Elon Musk a la sèrie d’entrevistes en vídeo «A bord del Beagle» de la Universitat de Barcelona. 

A l’entrevista, Guallar considera que l’adquisició de Twitter per Elon Musk té una part d’amenaça i una part d’oportunitat. Com a amenaça, que la plataforma quedi dividida en dues parts molt diferenciades quant a drets, serveis i oportunitats, segons qui paga i qui no paga, o el retorn a la xarxa social d’algunes persones amb poc respecte pels valors democràtics, com Donald Trump. Com a oportunitat, que la plataforma pugui tornar a ser un espai preferent per al debat i la informació.

El vídeo es pot veure als canals de Youtube, Instagram i Twitter de la UB.