Professorat

Anna Villarroya, a les jornades Culturopolis

Anna Villarroya, professora de la FIMA i directora del Centre de Recerca en Informació, Comunicació I Cultura (CRICC), ha participat a les primeres Jornades Internacionals pels Drets Culturals, Culturopolis, del 16 al 19 de novembre de 2022, coorganitzades per l’Ajuntament de Barcelona i Culture Action Europe, la xarxa europea més gran d’agents culturals, i amb el suport de l’Organització de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU).

Anna Villarroya ha format part del comitè científic i conjuntament amb Marta Casals, investigadora del CRICC, ha presentat la ponència “Una aproximació a les polítiques culturals amb perspectiva feminista a Barcelona”, i ha moderat dues taules del congrés acadèmic: “Els drets culturals: de la teoria a la pràctica” el 18 de novembre, i “Com la cultura pot transformar la nostra societat” el 19 de novembre.