Professorat

Anna Villarroya, jurat dels premis Lluís Carulla d’emprenedoria cultural

El passat dimarts 20 de desembre de 2022 la professora de la FIMA Anna Villarroya va participar en la gala dels premis Lluís Carulla a l’Emprenedoria Cultural. Anna Villarroya forma part del jurat que enguany ha reconegut el Centre Ecològic Cultural Mòdul per la Fundació Contorno Urbano com el millor projecte cultural transformador. El centre està ubicat a l’Hospitalet de Llobregat i consisteix en un equipament cultural fet amb materials recuperats amb la participació dels veïns de barris amb grans desigualtats socials. En la categoria de millor idea, el guanyador ha estat Perifèria Gold Battle, un projecte d’inserció social que incorpora el català i la perspectiva de gènere en les batalles de rap i les fa servir per crear vincles entre joves i educadors socials amb l’objectiu de millorar les seves condicions de vida.