Campus

Convocatòria de les beques de Documentació al Senat per al 2024

L’acord de la Mesa del Senat ha obert la convocatòria de dotze beques de Documentació al Senat per al 2024. Estan adreçades a graduats universitaris amb estudis en Gestió d’Informació i Documentació.

La convocatòria és del 3 d’octubre de 2023 i es va publicar al Boletín oficial del Estado del 5 d’octubre de 2023. És una convocatòria anual de beques per a la formació arxivística, documental i bibliotecària relacionada amb l’activitat oficial del Senat. S’atorguen amb una durada d’un any (des de l’1 de gener fins al 31 de desembre), i estan enfocades a aquelles persones titulades que desitgin especialitzar-se en aquests camps. La formació que obtenen és teoricopràctica, mitjançant la participació en les tasques pròpies de les direccions de Documentació i d’Assistència Tècnica-Parlamentària de la Secretaria General del Senat.

El termini per fer la sol·licitud acaba a les 24 hores del dia 25 d’octubre de 2023.

Podeu trobar la informació completa al web del Senat.