Campus

Estudiants de la FIMA al Festival Reteena

Del 24 de novembre fins al 3 de desembre de 2023 tindrà lloc al CaixaForum de Barcelona i a la Filmoteca de Catalunya el Reteena, el Festival Audiovisual Jove de Barcelona

El festival fa una aposta per les masterclasses i les taules rodones amb convidades de luxe com Samantha Hudson, Estela Ortiz i Ofèlia Carbonell, i tracta temàtiques amb una forta mirada feminista com són la coordinació d’intimitat als rodatges, la figura de les femmes fatales, les dives de pop i el desamor i el cinema de Greta Gerwig.

També presenta les estrenes barcelonines de pel·lícules guardonades a festivals internacionals com són Io capitano, Lleó de plata a la millor direcció per Matteo Garrone a Venècia; How to have sex, millor pel·lícula de la secció Certain Regard al Festival de Canes; i Robot dreams, guardonada com a Gran Premi del Públic al Festival de Sitges.

Des de la FIMA, hi participen Laura Cabrera i Alexandra García, del grau en Comunicació Audiovisual. L’Alexandra presentarà i moderarà el col·loqui de la projecció de curts que tindrà lloc el dissabte 25 a les 16 h. I pel que fa a les projeccions de la Filmoteca, s’encarregarà de presentar la pel·lícula Io capitano.

En el cas de la Laura, presentarà i moderarà el col·loqui de la segona projecció de curts (diumenge 26 a les 16 h), i de la pel·lícula Las demás a la Filmoteca.

Enllacem la nota de premsa on podeu trobar més informació.