Activitats

Activitats a la FIMA per Sant Jordi 2024

Continuant amb una tradició engegada fa anys, durant els dies previs a Sant Jordi, té lloc a l’edifici del Campus de Sants de la UB l’activitat anomenada «Un tast de… T’agradaria continuar llegint?», que consisteix en una exposició de fragments literaris exposats per les escales de l’edifici. Els fragments, aportats pels diversos col·lectius del Campus, volen suggerir lectures per Sant Jordi. Aquesta activitat és organitzada per la Comissió de Dinamització Lingüística de la Facultat.

Així mateix, uns dies després de Sant Jordi, té lloc la «Taula d’intercanvi de llibres», pensada per donar una segona vida a llibres que ja hem llegit o per intercanviar llibres que ens han regalat per Sant Jordi i que ‒per la raó que sigui‒ no llegirem. Enguany es portarà a terme el dijous, 25 d’abril, a l’entrada de l’edifici.