Campus

Convocada la beca Rosa Ricart adreçada a estudiants d’IiD o GIDD per gaudir d’un estudi al carrer Comerç durant el curs 2024-2025

Com cada any, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya ha convocat una beca perquè un estudiant del grau en Informació i Documentació o del grau en Gestió d’Informació i Documentació Digital, pugui utilitzar gratuïtament un estudi que va ser cedit per Rosa Ricart i Ribera (1911-2005) —bibliotecària i antiga alumna de l’Escola Superior de Bibliotecàries— com a residència temporal per a un alumne del nostre centre.

Poden optar-hi tots els estudiants del grau en Informació i Documentació o del grau en Gestió d’Informació i Documentació Digital de la Facultat que tinguin la residència habitual fora de Barcelona i que s’hagin matriculat als graus esmentats per al curs 2024-25 o bé que estiguin en procés de fer-ho. Per a la selecció, es té en compte el lloc de residència, l’expedient acadèmic i el nivell d’ingressos.

L’estudi de Rosa Ricart està situat al carrer Comerç, al districte de Ciutat Vella. El termini per presentar les sol·licituds acaba el 27 de juny. Podeu consultar aquí les condicions detallades de la convocatòria.

Rosa Ricart va ser la primera presidenta de l’Associació de Bibliotecaris de Catalunya i directora de la Biblioteca de l’Institut Britànic entre 1945 i 1981 (podeu llegir l’escrit de Gemma Bierge per al seu funeral que va publicar la revista Item).

Més informació: pdf