Campus

Encara és obert el període de matrícula de Rosetta Stone, el programa per aprendre llengües per Internet

 

En el marc del Pla de llengües de la Universitat de Barcelona, el Vicerectorat d'Estudiants i de Política Lingüística i el Comissionat per a Multilingüisme, per mitjà dels Serveis Lingüístics, ofereix als membres de la Universitat de Barcelona el programa Rosetta Stone, un mètode d'autoaprenentatge de llengües per Internet amb el qual es pot aprendre fins a 23 llengües al ritme que es vulgui i des d'on es vulgui, amb uns preus molt avantatjosos per als membres de la UB.

Amb Rosetta Stone, els alumnes poden accedir a l'aprenentatge de totes les llengües que ofereix el programa —anglès americà, anglès britànic, alemany, francès, italià, àrab, coreà, grec, filipí (tagàlog), hebreu, hindi, irlandès, japonès, llatí, neerlandès, persa, polonès, portuguès (Brasil), rus, suec, turc, vietnamita i xinès— amb una sola llicència semestral o anual.

Enguany, a més, el programa té dues modalitats diferents per poder cobrir les necessitats de tothom: Rosetta Stone Course, amb tots els exercicis, i Rosetta Stone Totale, que inclou l'anterior modalitat i, a més, jocs, lectures, xat i sessions orals personalitzades.

El període de matrícula estarà obert fins el 28 d'abril. Trobareu tota la informació necessària a: www.ub.edu/sl/rosetta.