Campus

Estudiants de CAV de l’assignatura Projectes I fan la defensa dels seus treballs

El passat dia 12 de juny, els estudiants de 2n curs del grau de Comunicació Audiovisual van fer la defensa pública dels treballs realitzats en el marc de l'assignatura Projectes I, amb produccions de modalitats tan diverses com el videoclip musical, el videoart, la campanya publicitària, el curt de ficció, o el fake tràiler. A més de professors del grau, van formar part del tribunal: Magdalena Sellés (professora de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la URL), Antoni Mercader (antic professor dels estudis de CAV i membre del LMI) i Abel García Roure, director o ajudant de direcció de documentals com ara Una cierta verdad (2008) o Mercado de futuros (2011). Al blog de CAV-UB, que s'ha creat com a plataforma de diverses assignatures, podeu veure algunes d'aquestes produccions.