Professió

Canal professional: documentació mèdica

Sílvia Sastre, mallorquina, va cursar els dos cicles d'estudis a la Facultat: va acabar la diplomatura el 2003 i la llicenciatura de Documentació el 2005. El mateix 2005 entrà a treballar com a documentalista al Diario de Mallorca, però de seguida va passar a gestionar el Centre de Documentació del Departament de Medi Ambient i Natura del Consell de Mallorca.

Finalment, des del 2008 treballa a la Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears, on porta a terme tasques variades, com ara la coordinació del pla de formació continuada, la gestió del catàleg col·lectiu de la Biblioteca Virtual i el manteniment de les estadístiques. A més d'atendre les consultes d'informació dels professionals de la salut, gestionar part del servei d'obtenció de documents i col·laborar puntualment en la difusió a través de les xarxes socials.

Per a més detalls, vegeu: es.linkedin.com/pub/sílvia-sastre/50/1ba/a33