Professió

Canal professional: «content manager»

JJosé López Rodríguezosé López Rodríguez, nascut a Màlaga i criat a Galícia, es llicencià en Humanitats a Santiago de Compostel·la el 2006. Mentre estudiava, va fer una estada a Còrdova amb el programa SICUE, i al King's College de Longres, amb el programa Erasmus. Més tard vingué a Barcelona, on va cursar el màster de Gestió de Continguts Digitals a la UB, que acabà el 2012. A la nostra Facultat gaudí d'una beca de col·laboració per al manteniment del web i féu una estada al Colegio de México, amb el nostre programa de pràctiques d'estiu a l'estranger. Des d'octubre de 2013 treballa per a l'empresa One Holiday Rentals (dedicada al lloguer d'apartaments turístics), on ha optimitzat el lloc web i s'encarrega de la gestió dels continguts i de l'estratègia de màrqueting digital i de la presència de l'empresa a les xarxes socials. A part, manté un blog de viatges. Per a més informació podeu veure: http://es.linkedin.com/pub/jose-lópez-rodríguez/2b/173/27.