De re linguae

L’Optimot ja és a Twitter

El servei de consultes lingüístiques Optimot ja és a Twitter amb el perfil @optimotcat. L’Optimot és un servei de la Direcció General de Política Lingüística, que compta amb la col·laboració de l'IEC i el TERMCAT. Disposa d’un cercador que ajuda a resoldre dubtes sobre la llengua catalana, on es poden consultar de manera integrada diferents fonts com ara diccionaris o verbs conjugats i també d’unes fitxes molt útils que expliquen de manera didàctica i breu continguts lingüístics d’ortografia, sintaxi, morfologia, lèxic i altres aspectes de la llengua. Es complementa amb un blog i amb un servei d’atenció personalitzada.

Us recordem que la Unitat d'Assessorament Lingüístic i Terminologia dels Serveis Lingüístics de la UB també té un perfil a Twitter, en aquest cas: @llenguaUB.

I, ja que parlem de Twitter, val la pena esmentar que la mateixa Direcció General de Política Lingüística ha estrenat no fa gaire @cat_cine, un perfil dedicat al cinema en català.