Professorat

Primeres imatges oficials de «La novia», el nou film de Paula Ortiz

 

Ja podem veure a Fotogramas les primeres imatges de La novia, la propera pel·lícula de Paula Ortiz, que imparteix les assignatures Guió i Història dels models audiovisuals al grau de CAV. La novia —basada en Bodas de sangre de Federico García Lorca— està protagonitzada per Inma Cuesta, Álex García i Asier Etxeandia i és la primera producció de Get in the Picture, una productora creada per la pròpia Paula Ortiz, junt amb Rosana Tomás i Álex Lafuente. Paula Ortiz ha dirigit fins ara El rostro de Ido (2003), Fotos de familia (2005) i De tu ventana a la mía (2011), el seu primer llargmetratge, que va ser nominat en diverses categories dels premis Goya i va rebre nombrosos guardons del públic i de la crítica en festivals internacionals. La novia s'estrenarà la propera tardor.