Professorat

«La novia», de Paula Ortiz, dotze nominacions per als Premis Goya

La novia, que ha dirigit la professora de CAV Paula Ortiz, ha obtingut dotze nominacions per a la trentena edició dels premis Goya que es lliuraran el 6 de febrer.

La pel·lícula competirà pel Goya a la millor pel·lícula, direcció (Paula Ortiz), actriu i actor protagonista (Inma Cuesta i Asier Etxeandia), actriu de repartiment (Luisa Gavasa), actor revelació (Álex García), guió adaptat (Javier García Arredondo i Paula Ortiz), música original (Shigeru Umebayashi), direcció de fotografia (Miguel Ángel Amoedo), direcció artística (Jesús Bosqued Maté i Pilar Quintana), maquillatge i perruqueria (Esther Guillem i Pilar Guillem) i so (Clemens Grulich, César Molina i Nacho Arenas).

Aquesta no és l’única distinció que ha rebut La novia. També lidera la llista de nominacions —n’ha obtingut nou— als premis Feroz que atorga l’Associación de Informadores Cinematográficos de España. Els premis Feroz 2016 s’atorguen el 19 de gener.