Campus

Beques Carnet Jove Connecta’t en el camp de la comunicació i la cultura

L’Agència Catalana de la Joventut, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha convocat deu beques d’inserció professional en el camp de la comunicació i la cultura, adreçades a titulars del Carnet Jove. Els joves seleccionats —han de tenir entre 16 i 31 anys— obtindran ajuts de 5.000 € i realitzaran una estada aproximada d’un any en empreses de referència. Els àmbits de les beques del programa Connecta’t són els següents: còmic, disseny, lletres (peces periodístiques), ràdio, fotografia, grafisme, caracterització, ambientació, muntatge musical i vestuari.

Els interessats poden presentar la seva sol·licitud fins al 4 de maig a través del web www.carnetjove.cat/connectat i els formularis hauran d’anar acompanyats d’un projecte que demostri les aptituds i les capacitats dels aspirants. L’inici de l’estada a les empreses col·laborades serà a partir del setembre de 2016 i s’allargarà durant un any.

En el marc del programa Connecta’t, el Carnet Jove també duu a terme altres iniciatives, com el Jurat Carnet Jove del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, l’acció “Vols ser reporter/a del Carnet Jove?”, o el Càsting Carnet Jove.

Trobareu tota la informació sobre aquesta convocatòria al web de la Generalitat.