Campus

Convocatòria d’una beca de col·laboració amb el projecte MIAR

 

La Facultat ha obert la convocatòria d’una beca adreçada als seus estudiants per col·laborar amb MIAR (Matriu d’Informació per a l’Anàlisi de Revistes), el projecte desenvolupat pels professors Marta Somoza, Josep-Manuel Rodríguez-Gairín i Cristóbal Urbano que mesura la visibilitat de les revistes en funció de la seva presència a bases de dades bibliogràfiques i a repertoris amb la intenció d’oferir una radiografia de la difusió secundària de cada publicació.

El període de col·laboració va de l’1 de juliol del 2016 al 30 de juny de 2017, i la dedicació és de 25 hores setmanals. Trobareu aquí les bases completes de la convocatòria. El període de presentació de sol·licituds acaba el 30 de maig a: https://seu.ub.edu/ajutsPublic/showPublicacion/15935.