Professió

Tercer lliurament de l’«Anuari de l’Observatori de Biblioteques, Llibres i Lectura 2016»: història de les biblioteques i dels arxius

Ja tenim aquí el tercer article de l’Anuari de l’Observatori de Biblioteques, Llibres i Lectura 2016. Aquesta vegada, la bibliotecària Marga Losantos fa un repàs de les publicacions, dels estudis i de les activitats que s’han generat al voltant de la història de les biblioteques i dels arxius en un bienni marcat per dues efemèrides: el centenari de l’obertura al públic de la Biblioteca de Catalunya (2014) i el centenari de l’aprovació del projecte de la Mancomunitat per a l’establiment d’una xarxa de biblioteques públiques i per a la creació de l’Escola de Bibliotecàries (2015). El trobareu aquí: Losantos, Marga. «Història de les biblioteques i arxius a Catalunya (2014-2015)». Anuari de l’Observatori de Biblioteques, Llibres i Lectura, 2016, Vol. 4 , p. 26-39.